Välkomna till Gnottnehult

Ridning

Trollmarker Spa och Äventyr

Naturridning på Gnottnehult
Naturupplevelser från hästryggen.Gnottnehult ligger mycket vackert alldeles invid stranden till en mindre insjö. Runt omkring gården finns ett öppet landskap med stora hagar som når ända ned till strandkanten. I hagarna och skogarna kan den som vill botanisera bland intressanta och vackra växter, eller titta på älg och rådjur i skymmnigen.

På gården finns ett hus med 4 sovrum och 8 bäddar. Här bor Du modernt och ombonat i 2-bäddsrum och delar kök och allrum, dusch och toalett med övriga gäster. I den vedeldade badtunnan kan Du koppla av på kvällen.
Vi har behandlingsrum så Ni kan boka massage eller kurbehandlingar. Här finns också ett exklusivt massagebad utomhus med plats för 8 personer, vilket kan bokas mot tillägg.

Förutom att rida kan Du även promenera, plocka bär och svamp i skogen, fiska och paddla kanot i sjön. I augusti kan Du med lite tur få uppleva en kväll med fullmåne.Du anländer fredag kväll eller tisdag kväll, bäddar din säng i ett av de trivsamma rummen och bekantar Dej med gården och övriga gäster.
Nästa dags förmiddag hämtar vi hästarna, gör i ordning dem för ridturen, packar lunchen som Du har förberett och rider ut på en tur på cirka 20 km.
Hemma igen……grillar Du något gott och avnjuter solnedgången på verandan. Du kan bada badtunnan som Ni själva eldar till lagom badtemperatur eller slappna av med en massage eller ta en promenad i skymmningen.
Sista dagen rider Du en tur på 1,5 timme under förmiddagen.

Vila   Avkoppling   Solnedgång

Slutbesiktning och avresa sker klockan 15.00 eller efter överenskommelse.
Vill Du inte städa tillkommer en städavgift på 200 kronor per person.

Du skall ta med Dig sänglinne, handduk och inneskor samt den mat och dryck Du behöver för vistelsen.


Pris: vuxna 1 800 kronor, barn under 15 år i vuxens sällskap 1 400 kronor.
Ej ridande gäster betalar 300 kronor per natt för boendet och tillgång till badtunna på kvällen.
Avgift för fiskekort tillkommer.
Spa-behandlingar och massage måste bokas i förväg och ingår ej i ovanstående priser.
Bokas 1/4 - 15/6 och 15/8 - 30/9.

Till startsidan | Tillbaka